Vilkår for bruk

Følgende gjelder:

Vilkår

Publisert: 9. oktober 2018

Velkommen til Lærerrommet.no

Takk for at du bruker våre produkter og tjenester. Disse leveres av Lærerrommet.no, eid av Frilanseren.no, foretaksnummer 981 091 264 i Enhetsregisteret. med forretningsadresse Aarstadgaten 6, 4370 Egersund, Norge.
Ved å bruke tjenestene våre, samtykker du i disse vilkårene. Les vilkårene nøye.
Tjenestene er svært varierte, og derfor kan også ytterligere vilkår eller produktkrav gjelde for hver enkelt tjeneste. Ytterligere vilkår gjøres tilgjengelig sammen med de aktuelle tjenestene, og blir dermed en del av avtalen din med oss, hvis du bruker disse tjenestene.
Bruk av tjenestene våre
Du må følge eventuelle retningslinjer som gjelder for tjenestene.
Misbruk av tjenestene er ikke tillatt. Dette betyr at du ikke kan forstyrre tjenestene, eller skaffe deg urettmessig tilgang til dem ved å bruke metoder som ikke omfattes av brukergrensesnittet og instruksjonene for bruk av tjenestene.
Ved å bruke tjenestene får du ikke noe eierskap til eventuelle åndsrettigheter i tjenestene eller innholdet du får tilgang til. Du må ikke bruke innhold fra tjenestene med mindre du innhenter tillatelse fra eieren, eller det på andre måter er tillatt i henhold til lovverk.
Disse vilkårene gir deg ikke rett til å bruke merkevarer, eller logoer som inngår i tjenestene. Du kan ikke fjerne, tildekke eller endre juridiske merknader i tjenestene.
Tjenestene har innhold som ikke tilhører Lærerrommet.no. Enheten som gjør innholdet tilgjengelig, er ene og alene ansvarlig for dette innholdet. Vi kan gjennomgå og vurdere om innholdet er ulovlig eller bryter med vilkårene/retningslinjene våre, og vi kan fjerne eller nekte å vise innhold hvis vi har rimelig grunn til å tro at det bryter med våre vilkår/retningslinjer eller loven. Selv om vi forbeholder oss retten til å gjennomgå og vurdere innsendt innhold, betyr det ikke at vi gjør det.
I forbindelse med din bruk av tjenestene kan vi sende deg e-post som svar på henvendelser fra deg, og du kan senere få tjenestemeldinger fra oss om det dukker opp innhold som kan relateres til den opprinnelige henvendelsen din.
De fleste tjenestene våre er tilgjengelige på mobilenheter. Ikke bruk slike tjenester på en måte som distraherer deg, eller hindrer deg fra å overholde trafikk- eller sikkerhetslovgivning.