Personvern

Følgende gjelder:

Bruk av informasjonskapsler

Hvilken data samler vi inn?
De eneste personlige dataene vi samler inn om deg er de personlige dataene du valgfritt sender inn til oss via eksempelvis felter i et kontaktskjema på kontaktsiden, eller i e-poster.
Dette er for å kunne hjelpe deg bedre og mer effektivt i fremtiden. Denne typen data slettes på forespørsel fra deg.
I tillegg lagres de i en database som administreres av serveradministratorene våre. Det eneste formålet med denne lagringen er sikkerhetskopi av dine forespørsler i tilfelle eposten ikke når frem. Vi samler også inn data med analyseverktøyet Google Analytics, men ingen av dataene vi samler inn via dette verktøyet kan personlig identifisere deg, eller knyttes til deg. Les mer om dette på lenken over.
Google Universal Analytics samler opplysninger om hvilke nettsider som blir besøkt, hvilke søkeord som blir brukt, nettlesertype, tidspunkt, hvor trafikken kommer fra, med videre. Informasjonen sendes til Google og lagres på selskapets servere.
En informasjonskapsel (også kjent som cookie) er en liten tekstfil som blir lagret på datamaskinen, lesebrettet eller telefonen din av nettsteder du besøker. Slik kan nettsidene huske handlingene, eller preferansene dine over tid.
Informasjonen i en informasjonskapsel kan også bli brukt til å spore internettbruken din.
I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), skal alle besøkende på et nettsted som benytter seg av informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om informasjonskapsler og hva den enkelte siden bruker dem til.
Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningene gjøres gjennom innstillingene i nettleseren, ved at man aktivt aksepterer nettstedenes bruk av informasjonskapsler. Man kan selvsagt velge ikke å akseptere dette.


Slå av informasjonskapsler i nettlesereneInformasjonskapsler på sosiale medier